Loading...
 Start Page
ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
1η
Εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποθήκευσης
+0μ2
Αποθηκευτικοί Χώροι
+0
Άτομα Προσωπικό
+0
Μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες μας εμπιστεύονται
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τέλη της δεκαετίας του 1989, ο έμπειρος τότε εργάτης Χρήστος Γιαλιάς ξεκίνησε την πρώτη συμμετοχική εταιρία του στον χώρο της παροχής προσωπικού αποθήκης, συσκευασίας και καθαριότητας βιομηχανικών χώρων. Τότε η λέξη «ανάθεση σε τρίτους» (outsourcing) σε κάποιες από αυτές ήταν άγνωστη! Ακόμη και τώρα πολλοί κλάδοι δεν το τολμούν. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες όμως της «Αθήνας 2004» ήρθαν και τον δικαίωσαν. Ανέλαβε ως εταιρία τότε αποκλειστικά το εργατικό προσωπικό πριν αλλά και μετά από κάθε αγώνα σε όλες τις εγκαταστάσεις (venous) των αγώνων, καθώς και των Special Olympics 2004 & 2011! Η αρχή μιας εκπληκτικής πορείας έκτοτε ήταν γεγονός.

Παράλληλα, ως παλιός αθλητής της πυγμαχίας, η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έκανε να ασχοληθεί ενεργά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι ανέλαβε με επιτυχία, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, την διοίκηση των ομάδων Β’ & Γ’ Εθνικής «Μανδραϊκού», «Πανελευσινιακού» και «Α.Ο.Τρικάλων».

Ανήσυχος κι ευρηματικός όπως είναι το 2012 αποφάσισε να κάνει κάτι αποκλειστικά δικό του στον πρωτογενή τομέα, που ήταν το κρέας και τα παράγωγά του. Η «Φ. Κατερίνα ΜΟΝ. ΑΕΒΕ» (https://www.farmakaterina.gr/shop/ ) είναι μια πρωτοπόρα εταιρία εξειδικευμένη από την μια στην παραγωγή πουλερικών μέσω ιδιόκτητων πτηνοτροφείων σε περιοχή της Δ. Αττικής, από την άλλη στην εισαγωγή, επεξεργασία και εμπορία όλων των τύπων κρεάτων και παραγώγων τους. Η επέκταση του στην λιανική δεν άργησε να 'ρθει. Δημιούργησε πρότυπα καταστήματα πώλησης κρέατος (delicatessen) και επιλεγμένων παραδοσιακών προϊόντων τους σε κομβικά σημεία του νομού Αττικής (Γλυφάδα, Πεντέλη, Άλιμο κλπ). Παράλληλα επεκτάθηκε κι εκτός συνόρων, σε Αλβανία, Βουλγαρία & πρόσφατα Ιταλία. Με βάση αυτό μπήκε στη γρήγορη εστίαση και ταχυδιανομή φαγητού (https://www.e-food.gr/delivery/menu/to-kalamaki-toy-hristara ) & (https://www.thelosouvlakia.gr/delivery ) αλλά και στον χώρο υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας (https://www.aventador.gr/ ).

Η βαθιά γνώση αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη, η συνέπεια και η αποτελεσματικότητα του ονόματος «Χρήστου Γιαλιά» σε ότι έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια, δημιούργησε την «Gi-express». Καλύπτει την παροχή εργατών όλων των ειδικοτήτων αποθήκης μέσω «Σύμβασης Έργου ωρομίσθιας χρέωσης», με δωρεάν καθημερινά μεταφορά τους από και προς τις εγκαταστάσεις των πελατών της, πανελλαδικά, μέσω των 18 και πλέον ιδιόκτητων λεωφορείων της όλων των τύπων. Επίσης αναλαμβάνει ποικίλα έργα συσκευασίας προϊόντων ξηρού φορτίου στους χώρους της στην Μαγούλα Αττικής. Τέλος μέσω του ιδιόκτητου στόλου της Δ.Χ φορτηγών αναλαμβάνει κάθε μεταφορικό έργο όσο μεγάλο κι αν είναι είτε ψυχόμενου φορτίου είτε όχι, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη της από την πρώτη φορά και κάθε φορά αναλαμβάνει την διεξαγωγή όλων των εργασιών μιας αποθήκης στις εγκαταστάσεις του πελάτη της κάτω πάντα από την Διοίκησή του.

Γέννημα θρέμμα της Ελευσίνας κατάγομαι από την Βέσσα Χίου. Έχοντας 3 παιδιά ο πατέρας μας Γιώργος Γιαλιάς με 'μαθε να κοιτώ τον άλλο στα μάτια και όταν δίνω τον λόγο μου να τον σφραγίζω με το χέρι μου! Η υπογραφή μου είναι το χέρι μου και ο λόγος μου εγγύηση! Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύτηκα ως σήμερα με την βοήθεια της Παναγιάς μας. Ο πατέρας μου ήταν ένας από τους Προέδρους του σωματείου φορτοεκφορτωτών ξηράς της περιοχής Ελευσίνας «Αγ. Δημήτριος». Από εκεί ξεκίνησα να δουλεύω ως εργάτης κάνοντας όλες τις δουλειές που μπορεί να βάλει ο νους! Στόχος μου ήταν να κάνω ότι λέω και να καταπιάνομαι με ότι οι άλλοι δεν μπορούσαν! Έτσι αποφάσισα κι έγινα χειριστής μηχανοδηγός βαρειών μηχανημάτων που υπήρχαν στο λιμάνι, με αρ. διπλώματος ΠΔ/31/1990. Με τον τρόπο αυτό έγινα απαραίτητος σε όλους. Αλλάζοντας όλα τα πόστα σαν εργάτης, δεν άργησα να καταλάβω πως αν μπορούσα να δώσω λύσεις άμεσα και με συνέπεια στις ανάγκες της κάθε αποθήκης, που είναι η καρδιά της επιχείρησης, θα μπορούσα να ζήσω!
Οι αξίες οι οποίες με χαρακτηρίζουν είναι ΠΕΛΑΤΗΣ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ – ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ & ΔΙΑΘΕΣΗ. Αυτές τις αξίες θέλω να μεταδώσω στα 4 παιδιά μου για να αποτελέσουν βάση για την πορεία τους. Αν κάτι με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο είναι ότι όταν πω κάτι, το κάνω! Για μένα δεν υπάρχει «ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»! «ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ»! Με αυτή την λογική λειτουργούν όλες μου οι επιχειρήσεις, όλη η ομάδα μου. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και 20 χρόνια είμαι η μόνη Ελληνική εταιρία που μπορώ και φέρνω σε πέρας κάθε έργο αποθήκης που θα μου ζητηθεί! Για όλους μου τους πελάτες είμαι ο Συνεργάτης τους, που δεν τους έχει προδώσει ποτέ! Το τηλέφωνό μου είναι 24 ώρες 7 μέρες στην διάθεσή τους. Όλων μας τα τηλέφωνα. Δεν είναι τυχαίο που είμαι η 1η πανελλαδικά εταιρία που μπορώ να δώσω μέσα σε 12 ώρες λύση σε όλες τις εργασίες της αποθήκης. Ο λόγος μου συμβόλαιο!

Με βαθιά γνώση και εμπειρία στο χώρο όλων των εργασιών αποθήκης, ακόμη και των πιο απαιτητικών, βασιζόμαστε στη συνεχή αξιολόγηση κι εκπαίδευση των εργαζομένων μας. Μέσα από μια πολυπολιτισμική και ανοικτής λογική εργασιακή κουλτούρα οραματιζόμαστε να γίνουμε η 1η αξιόπιστη επιλογή του κάθε πελάτη μας που δίνει άμεσα λύση στις ανάγκες του στο κομμάτι αυτό.

ΠΕΛΑΤΗΣ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ – ΘΕΤΙΚΉ ΣΚΕΨΗ & ΔΙΑΘΕΣΗ.

Αυτές ήταν – είναι και θα συνεχίζουν να είναι οι αξίες μας. Για εμάς δεν υπάρχει κάτι στον χώρο όλων των εργασιών αποθήκης που να μην το γνωρίζουμε ή να μην θέλουμε να το μάθουμε και να το κατακτήσουμε.
Σε αυτές στηριχτήκαμε και σε αυτές θα συνεχίσουμε να επενδύουμε.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Αυτός είναι ο μόνος μας στόχος! Να μας νιώθετε Συνεργάτες σε κάθε ανάγκη σας στο κομμάτι των εργασιών αποθήκης, είτε μέσω της παροχής προσωπικού μας στους χώρους, είτε αναλαμβάνοντας σύνθετα έργα συσκευασίας και ανασυσκευασίας, αλλά και μέσω των εξειδικευμένων μεταφορών των προϊόντων σας και των Α’ Υλών από και προς τις εγκαταστάσεις σας ή στις εγκαταστάσεις συνεργατών σας. Η ολιστική λύση στις ανάγκες σας με συνεχή έλεγχο και καθοδήγηση δική σας είναι η προτεραιότητά μας.

Ο Πελάτης για εμάς είναι ο «Βασιλιάς»! Αυτός αποτελεί στόχο μας να είναι πάντα ικανοποιημένος από την 1η φορά και κάθε φορά που μας επιλέγει. Η προσαρμογή μας στις ανάγκες του είναι για εμάς ο κινητήριος μοχλός με σκοπό να είναι πάντα ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

Η ικανοποίηση του Πελάτη μας είναι ο μόνος μας στόχος ως Συνεργάτης του. Για να τον πετύχουμε είμαστε από την 1η στιγμή δίπλα του ως εταιρία, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του, δίνοντας ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ λύση, εφόσον μας ζητηθεί. Δεν διστάζουμε όμως, λόγω εμπειρίας, να προτείνουμε και αλλαγές ή καινοτόμες λογικές των εργασιών του. Η απόφαση είναι πάντα δική του κι εμείς φροντίζουμε να την υλοποιήσουμε με γνώμονα πάντα την εξοικονόμηση κόστους αλλά και μέγιστης ικανοποίησής του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Γραφεία

Η «Gi Express» διαθέτει σήμερα γραφείο στην Αττική (Μαγούλα) δίπλα στην Αττική οδό και την Ε.Ο. Αθήνας – Κορίνθου, σε κομβικό σημείο διασταύρωσης Ν. Ελλάδος με Β. Ελλάδα, δίπλα στα λιμάνια Πειραιά & Ελευσίνας.

Οι άνθρωποί μας

Ο ανθρώπινος παράγοντας για την εταιρία μας είναι το Α και το Ω. Είτε αφορά την ομάδα Διοίκησης είτε την ομάδα έργου. Με ένα ευέλικτο και έμπειρο σχήμα Διοίκησης επενδύουμε στην δια βίου μάθηση του καθώς και στην συνεχή ομαδική εργασία. Ο καθείς στον τομέα του και όλοι μαζί συνεργάζονται από την πρώτη φορά και για κάθε φορά για να είναι ο Πελάτης – Συνεργάτης μας ικανοποιημένος.

Εξοπλισμός

Ο αναγκαίος μηχανολογικός εξοπλισμός μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, συντηρείται και ελέγχεται συστηματικά ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του.

Ασφάλεια και Υγιεινή

Στην Gi-Express δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των ισχυόντων κανονισμών υγιεινής και ασφαλείας (ΥΑΕ) για τους εργαζόμενούς μας (Ν.1568/1985, καθώς και εναρμόνιση της ελληνικής σχετικής νομοθεσίας με την ΕΕ ( 89/391/ΕΟΚ και 91/383/ΕΟΚ (Π.Δ. 17, 18.1.1996, ΦΕΚ 11/Α) καθώς και στις εγκαταστάσεις μας.
Ο Τεχνικός Ασφαλείας μας καθώς και ο Ιατρός Εργασίας φροντίζουν για την τήρηση των κανονισμών τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και στις εγκαταστάσεις των πελάτων μας στους οποίους παρέχουμε προσωπικό. Ειδικότερα για το κομμάτι αυτό συνεργάζονται όπου χρειάζεται και με τους ομόλογους συνεργάτες των Πελάτων μας. Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, λόγω και της πανδημίας, παρέχουμε στο εργαζόμενο προσωπικό μας, εκτός των έως σήμερα αναγκαίων ΜΑΠ, επιπρόσθετα μάσκες και αντισηπτικό χεριών, μαζί με τον αναγκαίο έλεγχο περί μη νόσου covid-19.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η εταιρεία «Gi Express» με έδρα την Μαγούλα Αττικής και υποκαταστήματα σε Οινόφυτα Βοιωτίας αλλά και στην Θεσσαλονίκη έχει σήμερα πάνω από 150 ενεργούς πελάτες τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα τους όπως:

Copyright © 2021 - 2024 Gi Express